Acquire

Opel Crossland X

Advies rijklaarprijs vanaf € 20.999 (incl. BTW/BPM)

De Opel Crossland X

Vanaf € 20.999

of € 315 /mnd via Opel Private Lease

Tijdens werktijd, voor ontspanning, een rit met het gezin, noem maar op. De robuuste Crossland X is er klaar voor dankzij zijn grote flexibiliteit, toonaangevende innovaties en stoere SUV-design!

The Big Event is er weer!

Profiteer van € 2.000 extra inruilwaarde op alles wat rolt op rijdt. Daarnaast ontvang je een tankpas t.w.v. € 500 én € 250 aan gratis accessoires! Bereken direct jouw Autotelex inruilwaarde.
Meer interesse in Private Lease?
Dan profiteer je tijdens The Big Event van extra scherpe Private Lease tarieven. Zo rijdt je al in een nieuwe Opel Crossland X vanaf € 315 per maand.

EXTERIEUR /

De Crossland X is gemaakt om jouw actieve leven gemakkelijker en leuker te maken. Met zijn stoere SUV-design en compacte afmetingen steelt hij overal de show.

INFOTAINMENT /

Het veelzijdige 4.0 IntelliLink geeft je de mogelijkheid om functies en apps van jouw smartphone via Apple CarPlayTM te bedienen via het 7-inch touchscreen.

INTERIEUR /

Premium-design en hoogwaardige materialen kenmerken het interieur van de Crossland X. Geniet van de luxe van lederen bekleding, innovatieve assistentiesystemen en een hogere zitpositie voor een uitstekend zicht naar alle kanten.

Bestel jouw nieuwe Crossland X direct online via Opel Private Lease

Direct online bestellen

Direct rijden? Ontdek onze aantrekkelijke voorraadmodellen

Bekijk onze voorraad

Ontvang tijdens The Big Event tot € 2.000 extra inruilwaarde + veel extra's

Ontdek The Big Event

Ontdek ook onze andere modellen

De nieuwe Opel Corsa

Ontdek de Corsa

De nieuwe Opel Mokka

Ontdek de nieuwe Mokka

De nieuwe Opel Crossland

Ontdek de nieuwe Crossland