De nieuwe Opel Vivaro-e

Advies rijklaarprijs vanaf € 32.399 (excl. BTW/BPM)

De nieuwe Opel Vivaro-e

Vanaf € 32.399 (excl. btw)

De nieuwe Opel Vivaro-e is gemaakt voor bedrijven die hoge normen stellen en een bedrijfswagen nodig hebben die hun dagelijkse werk gemakkelijker en efficiënter maakt. Met ongeëvenaarde eigenschappen en emissievrije prestaties is de Vivaro-e zowel in de stad als daarbuiten uitstekend op zijn plaats, met een keuze uit drie lengtes en twee batterijtypen voor een rijbereik tot 330 km (WLTP). Verkozen tot International Van Of The Year 2021!

OPEL CONNECT /

De beste digitale tools om je route te plannen. Controleer je elektrisch rijbereik en laadtijden via jouw smartphone, plus een reeks diensten die een nieuwe mate van veiligheid en ondersteuning bieden zodat je verbonden en geïnformeerd blijft.

INFOTAINMENT /

Vind de snelste route naar je bestemming met het 7” touchscreen en Multimedia-navigatie met Live Navigation Services van de Vivaro-e. Speel al jouw muziek af en bekijk eenvoudig alle content op je smartphone met Android AutoTM of Apple CarPlayTM3.

MOBIEL KANTOOR /

De multifunctionele passagiersbank verandert de Vivaro in een mobiel kantoor. Het draaibare tafeltje tussen de bestuurder en voorpassagier is een handige ondergrond voor een laptop of een schrijfblok.

 

 

Stel direct jouw nieuwe Opel Vivaro-e samen in de configurator

Stel nu samen

Direct rijden? Ontdek onze aantrekkelijke voorraadmodellen

Bekijk onze voorraad

Ervaar de nieuwe Opel Vivaro-e zelf in een uitgebreide proefrit

Plan een proefrit

Ontdek ook onze andere modellen

De nieuwe Opel Combo

Ontdek de Combo

De nieuwe Opel Vivaro

Ontdek de nieuwe Vivaro

De nieuwe Opel Movano

Ontdek de Movano