verkoop.


Onze verkoopstaf staat bekend als zeer gastvrij en bijzonder vriendelijk. Bij uw bezoek aan Wijnands Auto Service zult u ontdekken dat het vakmensen zijn die het belang van hun klanten voorop stellen. Praat eens met ze, u staat versteld van de zaken die zij allemaal voor u kunnen regelen. Komt u voor een oriënterend bezoek, dan zullen zij u maar wat graag alle pracht en praal van Opel laten zien. Of de enorme collectie streng gekeurde occasions.
Bent u al een stapje verder, dan zult u de onderhandelingen over prijs, inruilprijs, extra's enzovoort als zeer prettig ervaren. En omdat zij stuk voor stuk een flinke dosis verantwoordelijkheidsgevoel hebben zullen zij u het beste voorschotelen wat zij binnen uw budget in huis hebben.

Wijnand's Auto Service het perfecte maatwerk op het gebied van Auto-lease.

Bedrijfswagens

Ook voor bedrijfswagens bent u bij ons aan het goede adres, het merk Opel heeft een uitgebreide keus als het gaat om "lichte" bedrijfswagens. Of het nou gaat om een Combo, Astra-van, Zafira van, Frontera van, Vivaro of Movano, wij vinden voor u altijd de bedrijfswagen op maat !!!

Jaap van den Hoogen vertelt u graag meer over alle mogelijkheden !

Neem contact met ons op.
Mobiel: 06-5380737006-53807370