Even voorstellen.

Welkom bij Wijnand's Auto Service

Wijnand's Auto Service gaat voor kwaliteit op elk gebied!

Wijnand van Diermen startte in 1978 Wijnand’s Auto Service (WAS) op het industrieterrein De Kronkels 3 in Bunschoten-Spakenburg. Het kleine bedrijf begon met een reparatie- en schadereparatieafdeling en een pompstation. Ruim dertig jaar later staat op deze locatie een modern geoutilleerd autobedrijf. De kracht van WAS is de hoge servicegraad. Het personeel staat letterlijk dag en nacht klaar voor de klant en dat wordt in deze tijd zeer gewaardeerd. Daarnaast kenmerkt het bedrijf zich door vakbekwaam personeel en eerlijk zakendoen. Deze aspecten vormen de solide basis van dit ultramoderne autobedrijf, waarvan Jaap van den Hoogen directeur is.

Jaap heeft de groei van het bedrijf van dichtbij meegemaakt. In de loop der jaren is niet alleen het bedrijfsoppervlak maar ook het pakket aan diensten flink uitgebreid bij Wijnand’s Auto Service. Er staat nu een bedrijf dat de automobilist optimaal bedient. Materieel en personeel zijn up-to-date en daardoor is uw auto bij Wijnands Auto Service altijd in vertrouwde handen. Daarnaast hanteert Jaap van den Hoogen de filosofie dat wie eerlijk zaken doet, het het langst volhoudt. Hij vertelt geen indianenverhalen, maar een reëel verhaal, waar de klant echt iets aan heeft en daardoor ook vertrouwen krijgt in WAS.

De huidige directeur nam samen met Karel Huijgen het bedrijf elf jaar geleden over van de toenmalige eigenaar Wijnand van Diermen. Dit duo was al jarenlang werkzaam bij Wijnand’s Auto Service en kende alle ins en outs van het bedrijf. Vanwege ziekte moest Karel Huijgen afscheid nemen, en sindsdien staat Jaap van den Hoogen alleen aan het roer. Maar dankzij een geweldige ploeg werknemers en een prima bedrijfsconcept weet hij zich prima te manifesteren en handhaven in de autobranche.


De klant is koning is een motto dat vaak wordt gepresenteerd, maar niet altijd waargemaakt. Wijnand’s Auto Service geeft dit motto echt een gezicht. Er wordt zelfs meegedacht met de klant. Ondernemers en hun personeel die bij WAS aankloppen met problemen, worden vriendelijk te woord gestaan en krijgen alle aandacht. Tijd is geld in het zakenleven. Problemen met bedrijfsauto’s worden dan ook binnen de kortste keren opgelost. Als het wat langer gaat duren, zorgt Wijnands Auto Service voor een vervangende auto, zodat geen kostbare tijd verloren gaat

Het bedrijf aan De Kronkels beschikt over een zeer uitgebreid scala aan apparatuur, diensten en heeft gekwalificeerd personeel binnen de muren. De klant kan voor bijna alles wat hij voor de auto nodig heeft, terecht bij Wijnand’s Auto Service.
Zo is het moderne BP-pompstation van alle gemakken voorzien. Wijnands Auto Service verkoopt alle soorten benzines, en ook voor diesel kunt u er terecht. Speciale aandacht verdient het Ultimate-programma van BP, waarmee het merk hoge ogen scoort op het gebied van milieu, verbruik en behoud van de motor.

Direct achter het pompstation vindt u de afdeling Verkoop. Daar staat de gehele Opellijn. WAS mag zich buiten het Bosch Car Service dealerschap ook al jaren Opeldealer noemen. Het bedrijf promoot dit wereldmerk ijzersterk, tot volle tevredenheid van het moederbedrijf. Opel staat synoniem voor vertrouwd autorijden. Maar Wijnands Auto Service heeft ook klanten die voor andere merken kiezen. Ook dan bent u bij deze Bosch Car Service/Opeldealer aan het juiste adres. Hebt u een auto in gedachten of gezien op internet, leg uw vraag voor aan ons verkoopteam team, en zij regelen de rest. Groot voordeel is dat u bij de aanschaf van een ander merk bij Wijnands Auto Service, gebruik kunt maken van de geweldige service en kennis van dit autobedrijf.

Om dat te waarborgen en waar te maken heeft het bedrijf zich jaren geleden aangesloten bij Bosch Car Service. Dit is een geweldige organisatie, die inmiddels is uitgegroeid tot ruim 350 bedrijven, verdeeld over heel Nederland. Bosch Car Service kan het gehele onderhoudsprogramma uitvoeren voor alle merken. Wijnand’s Auto Service kan op die manier ook alle niet-Opels van die service voorzien die een klant voor ogen heeft. Enkele monteurs zijn opgeleid om alle merken te kunnen repareren. Ook kunnen storingen worden opgezocht, want de diagnoseapparatuur is daar op ingesteld. Met wat voor auto u komt, Wijnands Auto Service zorgt dat een oplossing gevonden wordt.
Naast nieuwe auto’s heeft het bedrijf ook een ruim aanbod aan occasions. Die staan stuk voor stuk tiptop in de showroom. De occasions zijn allemaal van hoge kwaliteit. U koopt bij Wijnands Auto Service geen kat in de zak. En ook bij uw occasion bent u verzekerd van de uitgebreide service van het bedrijf.
Daar staan de monteurs in de werkplaats garant voor. Zij krijgen voortdurend uitgebreide cursussen van Bosch Car Service en Opel en blijven op die manier up-to-date. Wijnands Auto Service heeft op dit moment één platina monteur (het hoogst haalbare) en twee gouden monteurs. Zij zorgen ervoor dat zowel personen- als bedrijfsauto’s goed onderhouden worden en bij storingen lossen ze die binnen de kortste keren op, of zorgen voor alternatief vervoer als de reparatietijd langer is. In voorkomende gevallen wordt personeel van bedrijven zelfs naar het werk gebracht. Ondernemers voelen zich daar prettig bij. Zij weten dat hun wagenpark bij Wijnands Auto Service in goede handen is.

Naast de werkplaats is er ook nog de schadeafdeling. Erik de Gans is mede-eigenaar geworden van deze afdeling. Deze specialist weet tot in detail hoe een schade gerepareerd moet worden. Hij weet precies hoe de klant tevreden gehouden wordt. De schade wordt feilloos weggewerkt, en voor de klant staat tijdens de werkzaamheden altijd een vervangende auto klaar, zodat die zijn werk kan blijven verrichten.

Tot slot wordt de camera op de achterkant van het bedrijfsterrein gericht. Daar zijn drie wasboxen aanwezig. De klanten kunnen daar naar tevredenheid hun auto wassen. Eén wasbox kan gebruikt worden voor het grotere wagenpark, en niet te vergeten de verkoopwagens en de caravans.
Daarnaast heeft WAS een ultramoderne washal, waar de machine van Washtec uw auto weer als nieuw op de weg zet na een wasbeurt.

Het mag duidelijk zijn dat Jaap van den Hoogen en zijn team ervoor zorgen dat de klant fluitend in zijn auto rondrijdt en de zorgen bij de ondernemer over zijn wagenpark wegneemt. Kent u het bedrijf niet, neem gerust contact op met Jaap van den Hoogen. Hij zal u vriendelijk begroeten en een rondleiding geven door het bedrijf met zijn vele mogelijkheden.