Acquire

Tot € 2.000 extra voorraadvoordeel!Profiteer van extra voordeel op een Opel uit voorraad!

voorraad header

Op zoek naar een nieuwe auto? Bekijk dan eens het actuele aanbod voorraadmodellen. Wij bieden een ruime keuze van gloednieuwe Opel voorraadmodellen, voorzien van de nieuwste innovaties en vol luxe details. Hierdoor profiteer je van een korte levertijd én extra voordeel! Onze voorraadmodellen bieden een kwaliteitsniveau dat je van Duitse auto's mag verwachten en met de zekerheid en betrouwbaarheid van de Opel dealer.


Direct rijden én de beste deal

Direct rijden in een nieuwe Opel? Breng dan snel een bezoek aan de Opel dealer voor de beste deal! Want om de herfst goed in te luiden krijg je tijdelijk tot wel € 2.000 extra voorraadvoordeel op een gloednieuwe Opel uit voorraad. Dat betekent direct rijden én profiteren van voordeel! 


4 jaar volledige garantie en onderhoud

Bovendien krijg je bij aankoop van een nieuwe Opel ook nog eens 4 jaar volledige garantie en 4 jaar gratis onderhoud (incl. APK) zodat jij nog zorgelozer op pad kan in jouw nieuwe Opel.  


 

 

 

 
De uitvoeringsniveaus Corsa "Corsa", Crossland "Crossland", Selection, Design & Tech en Businessmodellen zijn uitgesloten van deze actie. Bekijk de algemene voorwaarden.

Dat betekent direct rijden én profiteren van voordeel!